Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lepotica ponovo tema svih priča.

Italijanski teniser Mateo Beretini bio je u centru pažnje zbog sjajnog meča u osmini finala Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza koji je na kraju izgubio posle preokreta sa 3:1 u setovima, ali i zbog svoje prelepe i kontroverzne devojke.

PROČITAJTE JOŠ

Melisa Sata je bila glavna zvezda na tribinama kako zbog svoje lepote, tako i zbog nekih prethodnih veza zbog kojih ne bije baš dobar glas.

Italijan je napravio dugu pauzu zbog povrede, a zanimljivo je da je Sata optužena da je previše pohotna i da je zapravo uništila još jednu karijeru seksom posle Kevina Princa Boatenga.

Sata je bila u centru pažnje tokom duela protiv Alkaraza i delovala je maksimalno koncentrisano i svom snagom je želela da njen dečko pobedi.

Foto: AP Photo/Alberto Pezzali

Ipak, Španac je jednostavno bio superioran i zasluženo je odneo pobedu i izborio mesto među osam najboljih.

Beretini je ranije pobedio Aleksandra Zvereva, a Sata je u jednom trenutku bila toliko nervozna da nije mogla da gleda pobedničke poene pa je zatvorila oči.

Italijanska voditeljka i manekenka javnosti je uglavnom poznata po svojim atraktivnim i provokativnim fotografijama, ali je u Londonu bila diskretna.

Sata se pre nekoliko meseci suočila sa optužbama da je upropastila Beretinija seksom, kao što je to ranije činila sa Boatengom i Kristijanom Vijerijem.

„Ovo se već desilo sa mojim bivšim mužem Boatengom, koji je imao problema sa stomakom. I tamo su me napali, govoreći da smo imali previše seksa i da je to uzrok njegovih fizičkih problema. Povreda koju Beretini ima je povreda na istom mestu kao i ona 2021. godine kada ga nisam poznavala. Ali u svakom slučaju, da li moram da odgovaram takvim ljudima?“, rekla je ona.

Beretini je na Vimbldonu počeo da podseća na svoje najbolje dane, pa ostaje da se vidi da li će nastaviti sa dobrim nastupima na turneji po SAD.

BONUS VIDEO Žene sa Nadalovim maskama provociraju Novaka 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare