Federer se pojavio u SAD i iznenadio sve, navijači ustali i skandirali VIDEO

Podeli:
Rodžer Federer
Foto: Screenshot Twitter Laver Cup

Rodžer Federer je jedan od glavnih organizatora Lejver kupa, ali je malo ko očekivao da će se zapravo i pojaviti u Bostonu tokom turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Nije bio najavljen, ali se ipak pojavio, iako je nedavno imao operaciju kolena stigao je u SAD i iznenadio ne samo prisutne navijače, nego i igrače.

Pune tribine ove dvorane pozdravile su osvajača 20 grend slem pehara koji pokušava da pronađe optimalnu formu za narednu sezonu. Navijači su ustali i ovacijama pozdravili jednog od najboljih tenisera svih vremena, koji je naposletku i sam ustao.

Federer je za „CNBC“ istakao da se Lejver kup organizuje kao neka vrsta razonode i odmor od zvaničnih takmičenja. Na ovom turniru igraju Tim sveta i Tim Evrope, a neobično je što ostali igrači mogu da budu u ulozi trenera i sede na klupi.

„Na putovanju u Šangaj sa Tonijem Godsikom došli smo da učinimo nešto za nasleđe i uključimo mlade igrače, da uče od najboljih, poput Džona Mekinroa i Bjorna Borga. Rod Lejver je bio heroj za mnoge od nas. Velika je legenda, dva puta je osvojio kalendarski Slem“, rekao je Federer.

Tim Evrope očekivano vodi posle prvog dana sa 3:1 u pobedama.

BONUS VIDEO Novakova imperija od Amerike do Sente

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar