Foto: EPA-EFE/Miguel Sierra

Hrvatska teniserka Dona Vekić plasirala se u finale turnira u Berlinu, pobedivši u dva seta osmu teniserku sveta Grkinju Mariju Sakari 6:4, 7:6.

Osim neverovatnih sportskih uspeha koje niže na teniskom terenu, Osječanka je javnosti poznata po vezi sa teniserom Stanislasom Vavrinkom.

Vavrinka i Dona Vekić su važili za jedan od najintrigantnijih parova, kako zbog načina na koji je počela njihova veza, ali i zbog činjenice da su oboje iz sveta tenisa.

PROČITAJTE JOŠ

Svoju burnu ljubavnu romansu završili su pre tri godine ali se o njoj i dalje priča.

Dugo su ovu vezu krili od javnosti zbog činjenice da je Vavrinka ostavio ženu i ćerkicu zbog Done.

Foto: EPA-EFE/Miguel Sierra

Njih dvoje nikada nisu pričali o svojoj ljubavi, ali je lepa Hrvatica ipak jednom prilikom progovorila za švajcarski „Blik“ o ovom odnosu, istakavši da nemaju mnogo vremena jedno za drugo.

“Nije lako, ali ja imam svoj posao, on svoj. Naš je život jednostavno takav. Oboje volimo svoje karijere i podrška smo jedno drugom i kad nismo zajedno. Mislim da smo poprilično dobri u tome“, rekla je Dona tada.

Foto: EPA-EFE/Miguel Sierra

Vekić je još kao vrlo mlada devojka otišla u London gde je trenirala za sve važne turnire. Danas je njena baza Monako, koji joj mnogo više odgovara zbog vremenskih uslova.

U finalu turnira u Berlinu će igrati protiv Petre Kvitove koja je slavila protiv Ruskinje Ekaterine Aleksandrove sa 6:3, 6:4.

BONUS VIDEO Kako je Novak postao najbolji svih vremena (G.O.A.T.)?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar