Foto: Privatna arhiva

Novak se priprema na terenima svog teniskog centra priprema za Australijan open koji će se od 8. do 21. februara održati u Melburnu.

Trening ovog utorka je odradio u trenutku kada je zemljotres pogodio područje Petrinje u Hrvatskoj i osetio se i u našoj zemlji. Ipak, svi teniseri koji su se ovog utorka našli  na terenima ovog kompleksa navode da nisu osetili nikakvo podrhtavanje tla.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, snažan zemljotres od 6,3 stepeni po Rihteru pogodio je Hrvatsku. Nedugo nakon najjačeg potresa usledila su dva manje oba jačine oko četiri stepena.

Sami treninzi tenisera obično traju po dva sata, a naš teniser se trudi da što više vremena provede radeći sa mladim i talentovanim igračima, kako bi im preneo znanje i iskustvo.

Juče je trenirao sa Olgom Danilović, dok je teniski trening ovog utorka rasporedio na dva dela, vežbajući sa Hamadom Međedovićem, a potom i sa Borisom Butulijom.

Čitav rad su nadgledali i Boris Bošnjaković, Marko Paniki, kao i Boris Pašanski.

Na susednom terenu su vežbali teniseri poput Filipa Krajinovića, Damira Džumhura, a prisutan je bio i trener Ilija Bozoljac…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare