Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, obratio se navijačima pred dolazak u Beograd. Srpski igrač će, nakon devet godina, učestvovati na turniru Serbia Open 2021 koji će se igrati od 19. do 25. aprila na terenima Teniskog centra "Novak".

Đoković se zahvalio državi Srbiji na podršci kao i srpskim i svetskim teniserima na odzivu.

PROČITAJTE JOŠ

“Jako sam uzbuđen što ću igrati u rodnom gradu Beogradu nakon devet godina od poslednjeg meča. Srećan sam što smo ponovo uspeli da dovedemo turnir iz serije 250 u Beograd, ne samo muški nego i ženski, kao i čelendžere. Zahvaljujem se i državi Srbiji i gradu Beogradu na podršci i pomoći, svim ljudima koji pružaju i pozitivnu energiju i podršku ne samo meni nego svim srpskim teniserima. Oni su ohrabrili i svetske tenisere iz vrha da se odluče da dođu i igraju u Beogradu iako u istoj nedelji imamo i turnir iz jače kategorije u Barseloni. Nadamo se da ćete uživati u tenisu, ne samo ove godine nego i u narednim godinama koje dolaze“, izjavio je Đoković.

Srpski teniser Dušan Lajović će izvlačiti kuglice na žrebu koji je zakazan za subotu od 14.20. Žreb za kvalifikacije biće održan u 18.30.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare