Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto

Novak Đoković je izrazio zadovoljstvo pobedom protiv Miomira Kecmanovića u četvrtfinalu Serbia Opena, a zanimljiv detalj je prethodio njegovoj izjavi posle meča.

PROČITAJTE JOŠ

„Na srpskom počinjemo, na srpskom pa ćemo na engleskom. Neka sačekaju oni“, rekao je Novak kada je trebao da se obrati sa terena.

On je istakao da je koncentracija bila ključna za sigurnu pobedu.

„Jako sam zadovoljan koncetracijom, ušao sam na teren sa pravim intenzitetom, znao sam šta treba  da uradim. Nikada nisam igrao protiv njega, ali sam dobro počeo meč. U drugom setu je povećao nivo, mogao je da preokrene rezutlat, ali mislim da je forhend bio presudan danas“, rekao je najbolji teniser sveta.

On je rekao da je srećan što ima priliku da igra u Beogradu

„Veliko je zadovoljstvo igrati u Srbiji, to svi mi teniseri iz Srbije uvek govorimo. Nikada nisam igrao protiv Miće, Lacija, pa ni Ducija nisam susretao često. Dugoročni cilj ovog turnira je da damo domaćim i mladim teniserima da se takmiče sa najboljim, da st iču iskustvo da se razviju. Priliku da zarade više poena, sa ovim ludim merama. Prođe po nekoliko meseci da ne odigraju nijedan turnir, ponosan sam što imamo ovakav turnir i što ćemo imati još više u budućnosti“, rekao je Đoković za kraj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare