Damir Džumhur, nekada 23. teniser sveta, prošao je mnogo u bogatoj karijeri, ali jednu noć u Sjedinjenim Američkim Državama nikada neće zaboraviti.

Najbolji reket Bosne i Hercegovine osvojio je u nedelju čelendžer u Barleti tako što je savladao Harolda Majoa sa 6:1, 6:3, a u podcastu „Reketiranje“ je ispričao jednu od čuvenih anegdota.

Uplašio se tada kao retko kada u životu i svašta mu je prolazilo kroz glavu. A samo je došao da odigra masters u Indijan Velsu, po prvi put u karijeri, pa je dobio priliku da prespava kod prijatelja Bila Felkera koji je jedan od poznatijih u finansijskim krugovima SAD.

PROČITAJTE JOŠ

„Sad čujemo ono neko silazi odozgo niz stepenice… Dolazi čovek, silazi izbezumljen: Ko si ti? Izlazi odmah iz mog stana, šta je ovo?! Ja znači ono pogubljen i još malo kao ušao u san… Ja reko: Pa kako ko sam? Pa, Damir. On odgovara. Ne znam nikakvog Damira izlazi. Amer mi je dao vaš broj, jeste li vi Bil? Kakav Bil ovo ono… Ja reko dobro, dobro izaći ću, a on mi kaže: Sačekaj tu. Čovek bukvalno u gaćama i kaže mi: Sačekaj me tu, pa ćeš da izađeš. Ode on gore i meni tu već, ono scena… U Kaliforniji je zakon ako uđeš na nečiji posed mogu da te ubiju bez da odgovaraju. Ja već imam scenu u glavi, ide uzima pištoj i bam bam. Meni govori kao čekaj tu, ja razmišljam da li pobegnem, ne smem ni to…“, ispričao je, između ostalog, Džumhur.

Čitavu priču od početka, kako se Džumhur zapravo našao u ovom kraju toliko kasno i ko mu je pomogao pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO Đoković o Ivaniševiću: kraj profesionalne saradnje ne znači kraj prijateljstva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar