Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Stefanos Cicipas još jednom se osvrnuo na pauze za toalet, a pitanje je da li će se njegov komentar dopasti koleginicama.

PROČITAJTE JOŠ

Nastavio je da se brani Grk, podsetio se i jedne davnašnje pauze, koju je napravio pri ubedljivom vođstvu.

Time je aludirao da su mu pauze često potrebne i da mu nije cilj da samo prekine dobar ritam rivala.

„Kada sam jednom pobedio u setu sa 6:0, uzeo sam pauzu za toalet. Ne mislim da je to bilo veoma dobro za mene. Ali uradio sam to i nema tu kod mene maliciozne namere. Ja sam osoba kojoj je potrebno malo vremena. Ali opet, ne toliko koliko ženama“, rekao je Cicipas grčkim medijima.

Komentarisao je i stil igre Danila Medvedeva, osvajača US Opena, koji je na udaru kritika da igra dosadan tenis.

„Medvedev je veoma konstantan, težak je rival. Iznenađuje me to što uspeva da ostvaruje ovakve rezultate igrajući ovakvim stilom. Ne bih rekao da je dosadan, samo da je jednodimenzionalan“, naveo je Cicipas.

Inače, Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) vrlo brzo će pooštriti pravila vezana za lekarsku pauzu na terenu i odlazak u toalet tokom meča.

Britanac Endi Mari optužio je Cicipasa posle meča prvog kola da krši pravila i odlaske u toalet koristi kako bi se savetovao sa ocem u odlučujućim momentima svojih meceva.

Cicipas se branio time da vremenskih ograničenja za odlazak u toalet nema, tako da on ne krši nijedno pravilo. Na sve ovo reagovali su čelni ljudi ATP-a koji su naveli da će doći do strožih i rigoroznijih pravila kada je u pitanju primanje lekarske pomoći na terenu i kada je u pitanju odlazak u toalet.

BONUS VIDEO – Policija privela navijača Partizana sa tribine istoka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare