Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill

Svi ljubitelji tenisa jedva čekaju da pogledaju prvu epizodu

Netfliks je konačno objavio datum kada će se emitovati prva epizoda dokumentarca „Break point“, a fokus će biti na pričama tenisera u uzbudljivoj 2022. godini. Premijera dokumentarca zakazana je za 13. novembar, a ispod možete pogledati i trejler.

PROČITAJTE JOŠ:

U prve dve epizode u fokusu će biti Australijan open, a glavni govornici će biti Tanasi Kokinakis, Nik Kirjos, Mateo Beretini i Ajla Tomljanović. U trećoj epizodi će pričati Marija Sakari i Tejlor Fric, u četvrtoj Ons Žabur i Paula Badosa, dok će u petoj priče sa Rolan Garosa predstaviti Feliks Ože-Alijasim i Kasper Rud.

Još pet epizoda biće emitovano u junu 2023. godine, a tu će biti, između ostalog i intervjua sa Polom Anakonom, Kris Evert, Patrikom Muratogluom, Tonijem Nadalom, Maritnom Navratilovom, Endijem Rodikom i Marijom Šarapovom.

Teniska 2022. godine bila je veoma burna najpre zbog Novaka Đokovića i frke u Australiji, Rafael Nadal osvojio je dve grend slem titule, Rodžer Federer i Serena Vilijams su se oprostili od profesionalnog tenisa, Karlos Alkaraz je postao prvi reket sveta…

BONUS VIDEO Novak napravio ludnicu izjavom o Kirjosu: Hajde da prvo odemo na večeru, pa ćemo videti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar