Podeli
Aleksandar Zverev Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Organizatori teniske egzibicije u Berlinu razmišljaju da Aleksanderu Zverevu ne dozvole da učestvuje na takmičenju ukoliko bude nastavio sa noćnim izlascima.

Nemački teniser je nedavno bio kritikovan pošto je, uprkos preporukama o držanju distance, ponovo uhvaćen u provodu u jednom noćnom klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, Zverev je igrao na “Adrija turu” u Beogradu i Zadru, na takmičenju gde je nekoliko igrača bilo pozitivno na koronavirus, a među njima i najbolji igrač sveta Novak Đoković, koji je prema poslednjim rezultatima negativan.

Zverev je tokom protekle nedelje uhvaćen kako uživa na jednoj žurci na jugu Francuske, posle čega je reagovao Australijanac Nik Kirjos rekavši kako je to bio “sebičano” ponašanje.

Zanimljivo je da su Zverev i Kirjos, kao i pobednik “Adrija tura” u Beogradu, Dominik Tim planirani da učestvuju na egzibiciji u Berlinu od 13. do 19. jula, ali direktor takmičenja Edvin Vajndorfer kaže da će razmisliti šta da radi sa Zverevim.

“Mogao bih da kažem, ‘Saša, tvoje ponašanje razumem kao kršenje našeg ugovora’. Još nisam odlučio. Imam i drugu opciju i da kažem, ‘Saša, dobićeš još jednu priliku od nas, ali ovde u Berlinu ima da poštuješ veoma jasne mere”, rekao je Vajndorfer za “Zidojče Cajtung”.

On je dodao da je u kontaktu sa menadžerima nemačkog tenisera, ali naglašava da će imati “nultu toleranciju”.

“Primenićemo princip nulte tolerancije. Ako se igrač ne ponaša kako treba i misli da treba da ide na žurke te nedelje, izbacićemo ga sa takmičenja. Nećemo imati žurku za igrače, druženje sa decom niti bilo koji sličan turnirski program”, poručio je Vajndorfer.

Organizatori će morati da se pridržavaju strogih mera zaštite od koronavirusa. Prvi deo takmičenja će se igrati na travi, a potom na tvrdoj podlozi.

Do 1.000 gledalaca će moći da prisustvuje mečevima na otvorenom (trava), na stadionu “Štefi Graf”, dok će njih 300 imati pristup tribinama u hangaru na aerodromu “Tempelhof”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar