Foto: Printscreen/Sportklub

Organizatori "Adrija tur" takmičenja u Zadru saopštili su da neće vraćati novac svima koji su kupili ulaznice za finalni meč koji je otkazan zbog pojave koronavirusa.

Kao što je poznato, u zadru je 19. i 20. juna održano takmičenje drugog dela humanitarnog teniskog spektakla na Balkanu, a u nedelju su završeni svi mečevi osim finalnog.

PROČITAJTE JOŠ:

Po saznanju da je bugarski teniser Grigor Dimitrov pozitivan na testu na koronavirus, direktor Goran Ivanišević je objavio da se finale neće održati i da se otkazuje ostatak takmičenja.

Organizatori dela turnira u Zadru, objavili su saopštenje u kojem kažu da će sav novac koji je prikupljen biti usmeren u humanitarne svrhe.

„S obzirom da se radi o događaju humanitarnog karaktera, primarna ideja ‘Adrija tur Zadar’ bila je da pruži svim ljubiteljima sporta mogućnost da gledaju najbolje tenisere današnjice, te je deo prikupljenih sredstava namenjen za izgradnju  Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Tri dana ovog teniskog spektakla sadržavala su 16 odigranih mečeva te je nažalost otkazan samo finalni meč zbog dobrobiti i zdravlja svih posetilaca. Odluka organizatora je da se sredstva od ulaznica ne vraćaju, nego da se iskoriste upravo za namene zbog kojih je turnir i održan. Hvala na razumevanju“, stoji u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar