Aleksander Zverev
Aleksander Zverev; Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill)

Neće, pa neće. Ovako u poslednje vreme izgleda karijera Zvereva.

Aleksandar Zverev, trenutno treći teniser sveta, senzacionalno je eliminisan sa turnira u Indijan Velsu već u drugom kolu turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Bolji od njega bio je američki teniser Tomi Pol koji je slavio sa 6:2, 4:6, 7:6 (2) i tako ostavio Zverev bez šanse da umanji zaostatak za vodećom dvojicom.

Medvedev i Đoković će imati (najmanje) 1.400 bodova više od Nemca kome će biti obrisano još 490 zbog kraha u drugom kolu.

Nemački teniser godinama ne uspeva da probije mentalnu barijeru na grend slem turnirima (dva polufinala i jedno finale iako je uvek u samom vrhu favorita), a sada sve više problema ima i na mastersima. Ima 19 titula u karijeri, ali je neočekivano izgubio od Tomija Pola, istog igrača kog je Miomir Kecmanović savladao na Australijan openu sa 7:6 (7), 7:5, 7:6(8).

Pol je već u prvom gemu napravio brejk, potvrdio ga je, a nakon novog brejka je stigao i do 4:1. Nakon toga je samo rutinski zatvorio ovu deonicu. Drugi set pripao je Zverevu koji je napravio brejk u poslednjem gemu seta, da bi treći set nakon po jednog brejka ušao u taj-brejk. Tamo se bolje snašao Pol koji je stigao do 6:1, a onda dovršio posao.

BONUS VIDEO

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar