Srpska atletičarka Ivana Španović Vuleta najavila je da će probati da "napadne" granicu od sedam metara na predstojećem atletskom mitingu u Beogradu.

„Belgrade Indoor Meeting“ se organizuje u ponedeljak u Beogradskoj areni, a uz Ivanu će jedna od najvećih zvezda biti i švedski skakač uvis Armand Duplantis.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zadovoljstvo mi je biti ovde u odabranom društvu, uz svetskog rekordera i kolegu Monda Duplantisa. Arena ponovo izgleda spektakularno i mislim da će biti svi oduševljeni, sportisti, ljudi koji budu došli da prate. Ovo će biti lepa uvertira za sve što sledi, što se tiče samog izgleda, ali i kvaliteta takmičenja“, kazala je Ivana na konferenciji.

Ona je naglasila da je prvenstveno zadovoljna što može da se takmiči, posebno zato što je miting u ponedeljak samo uvertira za Svetsko dvoransko prvenstvo u Areni (od 18. do 20. marta).

„Presrećna sam što sam zdrava i sposobna da se takmičim, otvorila sam sezonu dosta kvalitetno i samim saznanjem da treba da se pojavim za dve nedelje kao branilac svetske titule, meni je sasvim dovoljno da znam da pružim svoj maksimum. Ostaću dosledna sebi i tome da ću se pojaviti samo kada sam spremna“, istakla je Španović Vuleta.

Otkrila je potom i šta joj je cilj na takmičenju u ponedeljak.

„U ponedeljak želim da se malo više primaknem toj ‘sedmici’, da to bude neka moja potvrda da sve teče po planu. Onda ostaje da spremno dočekamo takmičenje, prijatelje iz sveta i da takmičenje može da počne. Moj apel je da dođe što više publike i da svi gledamo u ponedeljak, a onda i za vikend sve ostale takmičare. Nadam se da će biti i više od jednog rekorda oboren u Areni“, objasnila je srpska atletičarka.

BONUS VIDEO: Mondo Duplantis pred „Belgrade Indoor Meeting“ u srpskoj prestonici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar