Rukometašice Srbije Foto:BETAPHOTO/Press sluzba OKS/ IVICA VESELINOV

Bravo, devojke!

Ženska reprezentacija Srbije u rukometu osvojila je bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu pobedom nad Portugalom u susretu za treće mesto rezultatom 26:22.

PROČITAJTE JOŠ...

Iako je tokom većeg dela meča Portugal držao priključak, reprezentativke Srbije su sredinom drugog poluvremena uspele da se odlepe i odu na pet golova viška, čime su prelomile meč, nakon čega je razlika išla i na +7.

Do kraja utakmice Portugalke su uspele da priđu, ali ne i da ugroze prednost izabranica Uroša Bregara.

„Posle polufinalne utakmice je baš bilo teško jer smo izgubili sa velikom razlikom od Hrvatske. Sa druge strane, Portugal je igrao jednu od najboljih utakmica sa Španijom, očekivali smo veoma težak meč i to se i desilo. Počeli smo dobro, a potom zbog isključenja izgubili ritam. Portugal je preuzeo inicijativu i otišao na poluvreme sa dva gola prednosti. U drugom poluvremenu smo izuzetno igrali odbranu i napad prvih 15 minuta, odvojili se na pet golova razlike i priveli utakmicu kraju kako je trebalo“, otkrio je Bregar nakon meča.

Portugal – Srbija 22:26 (12:10)

Portugal: Figueira, Rosa, Vargas, Nunjez Monteiro 2, Rodrigez 3, Brito 2, Rezende Rebelo, Fagundes, Pires, Bento de Кampos, M. Duarte 4, Кosta 1, Minsiuna 2, Кlaudinjo 4, N. Duarte 4.

Srbija: Simić, Đurašinović, Radević 5, Mijailović, Ćetković, Obrenović, Vukajlović 7, Inđić, Sukur, Bogunović 1, Jovanović 2, Nuković 1, Veličković, Jovović 7, Tabak, Bojičić 3.

BONUS VIDEO Motivacioni govor Novaka Đokovića 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar