Foto: AP Photo/Alastair Grant

Interesantna poruka za Đokovića.

Grafika: Slađana Đermanović

Novak Đoković je novom neverovatnom pobedom ponovo zaludeo teniski svet, gotovo svi govore o doskorašnjem prvom reketu planete koji grabi ka odbrani titule na Vimbldonu.

PROČITAJTE JOŠ...

Komentator britanske televizije BBC, Kris Brednam, tokom prvog seta protiv Janika Sinera, u momentu kada je Novak poveo sa 3:0 a kamera zumirala srpsku zastavu, imao je zanimljiv komentar.

„On ima veliki broj navijača. Đoković, gde god da igra, ima podršku i prate ga navijači sa velikom strašću. Pitam se da li će jednog dana ući u politiku i postati predsednik Srbije. Pobedio bi lagano, ubeđen sam“, rekao je Brednam, na šta se nadovezao Felisijano Lopez:

„Svi znaju za Novaka u Srbiji, on je tamo glavni“, dodao je Lopez.

Podsećamo, Đoković je nakon preokreta u pet setova stigao do pobede nad Sinerom i plasmana u polufinale Vimbldona, gde će odmeriti snage sa Kameronom Norijem.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare