Tijana Bogdanović
Tijana Bogdanović; Foto: Screenshot Instagram bogdanovictijana

Osvojila zlato, pa objavila sliku sa dečkom.

Tijana Bogdanović je još jednom pokazala zbog čega je mnogi smatraju najboljom srpskom tekvodistkinjom nakon povlačenja Milice Mandić.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdanović je bila najbolja na „Beogradskom trofeju Galeb“ i osvojila zlatnu medalju koju je proslavila u zagrljaju momka.

Njen izabranik je dobro poznato ime svim ljubiteljima vaterpola u Srbiji. Marko Radulović je vaterpolo reprezentativac Srbije koji je privukao veliku pažnju kada je odlučio da nastupa za Srbiju, iako je u mlađim kategorijama nastupao za Hrvatsku.

Iako ima samo 24 godine, Tijana je već dvaput osvojila medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama. Prva, srebrna, došla je u Riju 2016. godine, dok je druga, u Tokiju, stigla kao nagrada za vredan i marljiv rad tokom cele godine.

Već sada je počela pripreme za Pariz 2024. godine kada će napasti zlato.

Radulović je osvojio zlatnu medalju i bio MVP Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina.

Ovaj nekadašnji igrač hrvatskog „Primorja“, prošao je i sve mlađe kategorije hrvatske reprezentacije, a kada su izostali pozivi tamošnjih selektora, prihvatio je da sportsku karijeru pravi sa „delfinima“ u Srbiji. I, kaže, da se nijednog trenutka nije pokajao.

„Položaj u kojem sam bio u Hrvatskoj, a to je da nisam dobijao skoro dve godine pozive za reprezentaciju, naveo me je da pređem u Srbiju. U međuvremenu se otvorila mogućnost da igram u reprezentaciji preko Uroša Stevanovića, koji mi je sada trener u Radničkom. Ja sam za trenutak razmislio i odlučio da bi to bila fenomenalna prilika, zato što svi znamo šta je Srbija u vaterpolu. To je najbolji potez koji sam ikada mogao napraviti, stojim iza svakog svog poteza, a ovo je stvarno bio najbolji mogući potez za mene“, pojasnio je Marko za Nova.rs.

Tijana Bogdanović i Marko Radulović
Tijana Bogdanović i Marko Radulović; Foto: Screenshot Instagram bogdanovictijana

BONUS VIDEO Maja Ognjenović i Tijana Bogdanović o utiscima posle Tokija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar