Foto: EPA/JUSTIN LANE/STARSPORT/USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

"Vatrene" dame.

Priča oko Luke Vildoze i raskida sa dugogodišnjom devojkom jedna je od najviše komentarisanih što među navijačima Crvene zvezde, što među ljubiteljima košarke generalno, ali nije Argentinac prvi kom se dogodili nešto slično, a potom se osetilo i na sportskom borilištu.

PROČITAJTE JOŠ...

Vildoza je, nakon devet poena protiv Valensije u pobedi 92:73, otkrio da je iza njega veoma težak period na ličnom planu.

„Imao sam nekih problema u privatnom životu, bio sam tužan, svi znaju o tome što je meni bitno. Bolelo je. Polako hvatam ritam, vraćam se u život“, rekao je Vildoza nakon meča sa Valensijom i obradovao navijače, s obzirom na to da je pre raskida sa dugogodišnjom devojkom bio najbolji pojedinac Zvezde.

No, nije Argentinac prvi kog su ljubavni jadi omeli u pokušaju da ostavi maksimum na terenu.

Kada je tokom avgusta 2022. godine propustio 11 dana trening-kampa, Tom Brejdi se na pripreme za novu NFL sezonu u dresu Tampa Bej Bakanirsa vratio gotovo ne ličivši na sebe, što je izaztvalo dosta straha kod navijača i ljubitelja ovog sporta. Brejdi je ubrzo predupredio bilo kakve priče o potencijalnoj bolesti, ali je bilo evidentno da nešto „ne štima“:

„Imam 45 godina, oko mene se događa mnogo sr**a“, rekao je Brejdi nakon što se prvi put obratio novinarima, bez želje da detaljnije obrazlaže odsustvo uz veoma „kiseo“ osmeh. Nedugo potom isplivala je i istina – Brejdi je nakon 13 godina braka stavio tačku na vezu sa Žizel Budšen.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen
Foto: EPA/JUSTIN LANE

A iako je mesecima kao uzrok figurirala njegova odluka da se, uprkos odlasku u penziju po završetku sezone 2021, ekspresno vrati i ponovo zaigra za Bakse, na terenu Brejdi nije ličio na sebe, i to ne samo na atletskom nivou (što mu nikada nije bila jača strana), već u „čitanju“ igre i donošenju najboljih mogućih odluka – stvari koje su, uprkos brojnim nedostacima, od njega zapravo i stvorile najboljeg ikada. Usledio je novi snimak saoštavanja da je ovog puta zaista kraj, samo za razliku od prvog, kada je sve bilo veselo i radosno, na Brejdiju je ovog puta bilo primetno da je prošao kroz veoma težak period.

Kroz sličnu stvar prošao je i Stiv Neš. Čuveni plejmejker je 2010. godine po treći put postao otac, ali je istog dana kada je beba rođena saopštio da je podneo zahtev za razvod braka od supruge, Alehandre Amarilo. Razlog? Beba koju je Amarilo donela na svet bila je tamne puti, što je bio samo poslednji u nizu dokaza da je imala aferu sa Džejsonom Ričardsonom, Nešovim saigračem iz redova Finiks Sansa.

Sve to je ostavilo traga na Nešu koji je, iako na terenu odličan, van njega iz dana u dan brinuo navijače jer je bilo potrebno da prođe još mnogo vremena pre nego što se ponovo nasmejao.

BONUS VIDEO Luda trojka Markovića pa nestvarni Kampaco za delirijum u Pioniru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar