Jerry Jeudy
Jerry Jeudy Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Napravio haos sebi i timu.

U momentu kada je čitava sportska javnost u Koloradu usmerena na MVP nagradu koju je ponela glavna zvezda NBA franšize iz Denvera, Nagetsa, pažnju je sa Nikole Jokića na sebe skrenuo mladi Džeri Džudi, i to iz pogrešnog razloga.

PROČITAJTE JOŠ...

Sve je za Bronkose izgledalo kao bajka otkako je u klub stigao Rasel Vilson, ali je uspeh naredne sezone doveden pod veliki znak pitanja s obzirom na Džudijevo hapšenje.

Kako je navedeno u izveštaju policije, Džudi je priveden zbog „kriminalnog ometanja“, što je kazna koja je najčešće povezana sa ometanjem, iritiranjem ili prekidanjem neke plaćenje usluge, a moguća kazna je 120 dana u zatvori uz moguću kaznu od 750 dolara. On će u pritvoru provesti zasad nepoznati vremenski period, s obzirom na to da je doneta odluka da bude pritvoren bez mogućnosti izlaska uz kauciju.

Džudi je u ligu ušao kao 15. pik prve runde 2020. godine, i ubrzo je pokazao da poseduje talenat za sam vrh NFL-a, pošto je imao čak 856 uhvaćenih jardi, dok je godinu dana kasnije malo pao u formi, odigrao tek deset mečeva i sezonu završio bez uhvaćenog tačdauna. Ipak, u sezoni koja sledi Džudi bi trebalo da bude prva zvezda među hvatačima i glavna uzdanica novog kvoterbeka tima iz Kolorada, Rasela Vilsona.

Iako je izvesno da će proći bez neke veće sankcije kada je u pitanju sam zakon, dodatni problem po Džudija predstavlja to što i sam NFL ovakve situacije shvata više nego ozbiljno, pa uporedo sa policijskom sledi i njihova nezavisna istraga, koja može da dovede do suspenzije igrača i na čitavu sezonu, ukoliko se ispostavi da je kriv za određeno krivično delo vezano za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO Ergela Nikole Jokića i hipodrom u Somboru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar