Robert Milkins
Robert Milkins; Foto: Screenshot Youtube World Snooker

Robert Milkins je ime koje je brzo postalo popularno širom planete, ali zbog svega onoga što je radio pijan. Naime, mnogi su ga dobro upamtili jer je pijan došao na takmičenje u snukeru, a to nije moglo da se završi dobro.

Na turniru u Turskoj je izvodio svakakve scene, a pre toga je čitavu noć pio. Slavio je 46. rođendan, a malo je preterao.

PROČITAJTE JOŠ

Najpre je postao agresivan, pa se svađao sa VIP gostima, ali i sa predsedniko Svetske bilijar i snuker federacije Džejsonom Fergusonom.

Pre toga je izgubio ravnotežu u toaletu, pa je pao i povredio bradu, a nakon svega je završio u bolnici na ispumpavanju želuca.

„Previše sam popio, nisam siguran šta se dogodilo. Bio sam u takvom stanju da nisam znao gde sam. Slavio sam rođendan i dugo pio. To nije opravdanje. Mogu samo da se izvinim svim gostima koje sam uvredio. Ne znam ko su oni. Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo. Spreman sam da prihvatim bilo kakav oblik kazne. Ovo se neće ponoviti“, rekao je Milkins.

Ubrzo je ispao sa turnira kada je postalo jasno da nije u stanju da igra.

„Igram samo da bih mogao finansijski da podržim svoju decu. I njih sam izneverio, a to mi je najgore“, završio je sa kajanjem Milkins.

BONUS VIDEO Milenko Sebić na ivici suza o bronzi, Bobani i dirljivom gestu VIDEO

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (0)