Denis Tot
Denis Tot; Foto: Screenshot Instagram denis_tot

Pojavio se snimak posle prebijanja Denisa Tota, koji je zadobio smrtne povrede.

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je posle brutalne tuče, a pojavio se i snimak kako nepomično leži ispred jednog noćnog kluba.

Naglašavamo je da je snimak na dnu teksta uznemirujućeg sadržaja. Na njemu se vide momci i devojke kako pokušavaju da pomere nesrećnog Tota, a onda shvataju šta se zapravo dogodilo.

PROČITAJTE JOŠ

Pre dva dana je makedonska „Telma“ otkrila kako je misteriozna smrt hrvatskog rukometaša posledica nasilja, jer se pisalo da je brutalno pretučen.

Zbog toga su privedeni momak i devojka, dok je u bekstvu treća osoba za koju se sumnjiči da je umešana u ovaj tragični slučaj.

Obdukcija je pokazala da je dobio udarac u glavu i da su povrede mozga uzrok smrti 27-godišnjeg rukometaša, koji je preminuo u petak u Skoplju.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak sa mesta tragedije na kojem se vide momci i devojke, navodno posle pomenute tuče.

I skopsko Tužilaštvo je ranije došlo u posed snimka na kome se vidi da su Tot i osumnjičeni za tuču bili u istom društvu u noćnom klubu, i da su ostali pobegli nakon tuče posle koje je rukometaš pao u nesvest, što se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Nesrećnog Tota je potom primetio jedan od zaposlenih u diskoteci i pozvao Hitnu pomoć, ali je nažalost preminuo. „Jutarnji list“ piše da je sada otvorena i istraga ko je i zbog čega probao da sakrije informaciju o stanju Denisa Tota i objavio da na telu nema tragova nasilja.

BONUS VIDEO Sahrana Moce Vukotića, fudbaleri Partizana i Stanojević nosili kovčeg

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar