Foto: Instagrram/Screenshoot

Misterija smrti hrvatskog rukometaša Denisa Tota u Severnoj Makedoniji.

Činilo se da je uzrok smrti definitivno poznat, kada se oglasila porodica Denisa Tota, ali je izgleda novi obrt na pomolu…

Definitivno se nešto čudno dešava po pitanju tragedije koja je zadesila regionalni sport i porodicu hrvatskog rukometaša.

PROČITAJTE JOŠ

Brat nastradalog Denisa Tota, Boris, oglasio se i rekao da je u pitanju bio nesrećan slučaj.

Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih telesnih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom celog dana bile pisane“, poručio je Boris Tot, a preneo index.hr.

Međutim, kako piše „Telma“, medij iz Severne Makeodnije, smrt hrvatskog rukometaša je navodno posledica nasilja, a i u petak se pisalo da je brutalno pretučen.

Zbog toga su, kako navodi „Telma„, privedeni momak i devojka, dok je u bekstvu treća osoba za koju se sumnjiči da je umešana u ovaj tragični slučaj.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se dalje ističe, obdukcija je pokazala da je dobio udarac u glavu i da su povrede mozga uzrok smrti 27-godišnjeg rukometaša, koji je preminuo u petak u Skoplju.

Navodi se i da je skopsko Tužilaštvo došlo u posed video snimka na kome se vidi da su Tot i osumnjičeni za tuču bili u istom društvu u noćnom klubu, i da su ostali pobegli nakon tuče posle koje je rukometaš pao u nesvest. Njega je primetio jedan od zaposlenih u diskoteci i pozvao Hitnu pomoć.

Podsetimo, Tot je karijeru počeo u Bjelovaru, a onda je posle Poreča stigao i do Ademar Leona iz Španije. Igrao je u Austriji, a za reprezentatciju Hrvatske nije nikada zaigrao. U Severnoj Makedoniji je igrao za Ohrid, a kasnije i Butel.

BONUS VIDEO Dragan Škrbić o klupskom rukometu u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar