Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Dobre vesti pred početak uzbudljive sezone.

Vozač Meklarena Danijel Rikardo oporavio se od korona virusa i učestvovaće u predstojećoj trci za Veliku nagradu Bahreina, prvoj u ovogodišnjem šampionatu Formule 1.

Meklaren je saopštio da je Rikardo na nekoliko testiranja bio negativan na korona virus i da se vratio u ekipu, preneo je danas Skaj.

Australijski vozač rekao je da se iz dana u dan oseća sve bolje i da se oporavljao u izolaciji, prema pravilima lokalnih vlasti u Bahreinu.

On je propustio poslednja testiranja u Bahreinu prošle sedmice jer se nije osećao dobro, nakon čega je testiran i ustanovljeno je da je zaražen korona virusom.

U njegovom odsustvu bolid Meklarena testirao je samo Lando Noris, koji je poslednjeg dana imao deveto najbrže vreme. Meklaren je imao problema sa kočnicama.

Prva trka u šampionatu Formule 1 vozi se u nedelju od 16 časova u Bahreinu.

Trke možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Mik Šumaher krenuo očevim stopama i potpisao ugovor sa Ferarijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar