Pomirenje: Dragan Svetozarević i Miloš Antonić; Foto: OSS

Trener OK Niš Dragan Svetozarević udario je igrača tog kluba Miloša Antonića na meču u Kragujevcu, o čemu je Nova.rs već pisala. Tačka na slučaj stavljena je - pomirenjem.

Skandal je potresao srpsku odbojku i ceo slučaj bio je stigao čak do policije.

PROČITAJTE JOŠ

Ovog petka u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije održan je sastanak, kojem su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, glavni akteri Antonić i Svetozarević, kao i Milan Pešić, predsednik OK Niš.

Sastanak je održan na Gajićevu inicijativu, kako bi se smirila bura nastala usled incidenta na meču u Kragujevcu.

Svetozarević, koji je i odbornik SNS u lokalnom parlamentu, izvinio se Antoniću za neprimeren postupak na utakmici između Radničkog i Niša, kada ga je šutnuo u nogu dok je sedeo na klupi.

Knežević i Gajić (stoje), Pešić, Svetozarević i Antonić; Foto: OSS

Odbojkaš Nišlija prihvatio je izvinjenje, a potom su obe strane potpisale sporazum, kojim su regulisana sva prava i obaveze Antonića i Svetozarevića, kao i Antonića i OK Niš, u duhu fer-pleja.

Podsetimo, klub je prethodno raskinuo ugovor sa momkom koji igra na poziciji tehničara, dok je trener bio novčano kažnjen.

Sada je na neželjeni događaj stavljena tačka, a Odbojkaški savez Srbije pokrenuo je disciplinski postupak protiv Svetozarevića, koji je suspendovan do daljeg, što znači da neće moći da sedi na klupi Niša do okončanja postupka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare