Foto: Printskrin

Trener OK Niš Dragan Svetozarević udario je dojučerašnjeg igrača tog kluba Miloša Antonića na meču u Kragujevcu, a ceo slučaj sada je stigao i do policije.

Iz policije kažu da ih je Klinički centar Niš obavestio o povredama Antonića.

Kako prenose „Južne vesti“, iako i dalje nema informacija da li će nadležni pokrenuti disciplinski postupak, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić rekao je da je razgovarao sa odbojkašem koga je šutnuo trener i savetovao – pomirenje.

PROČITAJTE JOŠ

Iz policije nisu hteli da otkriju nikakve detalje procesa jer je, kako kažu, rad u toku.

Sa odbojkašem Antoniće razgovarao je i Gajić, predsednik OSS, koji savetuje pomirenje, iako je OK Niš već raskinuo ugovor da momkom koga je trener šutnuo!?

„Obavio sam razgovor sa igračem i savetovao da se izmire. Obećale su mi to i jedna i druga strana. Pa mi smo Balkanci, ljudi se pobiju u kafani, pa postanu najbolji drugari posle“, priča Gajić.

Prema Pravilniku o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti Odbojkaškog saveza Srbije, nesportsko ponašanje, kao i „izazivanje tuče, nereda ili učešće u istom“ tokom utakmice – sankcionišu se suspenzijom.

Podsetimo, incident se dogodio u subotu na utakmici 2. kola Superlige u Kragujevcu. Sredinom utakmice trener Dragan Svetozarević izveo je iz igre Miloša Antonića, tehničar je seo, a onda mu trener prišao i šutnuo ga, što se sve vidi na snimku sa utakmice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram