Foto: Starsport

Ostoja nije imao dug govor na proslavi rođendana JSD Partizan

Na dan 77. rođendana Jugoslovenskog sportskog društva Partizan održane su dve proslave, a gosti su se poprilično razlikovali.

Predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović imao je govor u „Hajatu“ u kom je održana proslava, a tom prilikom se indirektno dotakao Milorada Vučelića, kao i čelnika Fudbalskog kluba Partizan, koji su ranije tokom dana odražli koktel u prostorijama na stadionu u Humskoj.

“Nemam običaj da pišem govore, uglavnom, govorim ono što mi padne na pamet i što mi je na srcu. Hvala klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik SD Partizana, hvala svim partizanovcima, svim klubovima i onima koji danas nisu tu. Poručujem da su oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, jer nemamo dva Partizana”, naglasio je Ostoja Mijailović.

Nedavno izabrani predsednik se zahvalio i Crvenoj zvezdi, koja je čestitala rođendan Partizanu.

“Hvala svim gostima, koji ne navijaju za Partizan, ali došli su da nam daju podršku. Želim da se zahvalim i našem najvećem rivalu, SD Crvena zvezda, na iskrenoj čestitci. Jesmo rivali, ali smo i građani naše lepe Srbije i moramo da se poštujemo. Zahvalnost SD Vojvodina, koji nam je takođe čestitao praznik. Mi, na odgovornim funkcijama, moramo da ih savesno obavljamo i uvek u interesu Partizana. Živeo Partizan.”

PROČITAJTE JOŠ:

Daleko više gostiju bilo je u beogradskom hotelu, nego ranije tokom dana na proslavi na kojoj se našao Vučelić.

Mijailović je ovu priliku iskoristio da podeli i nagrade najboljima u klubu, pa je tako ukazana čast Andrei Arsović, Željku Obradoviću, Milošu Vasiću, Martinu Mačkoviću, mladom odbojkaškom timu, mladom ženskom veslačkom timu, juniroima, kadetima…

Na proslavi u hotelu viđeni su i košarkaški prvotimci Partizana, bivši prvotimac i aktuelni trener Mornara Andrija Delibašić, rukometaši, odbojkašice, juniori i juniorske iz svih sportova crno-bele porodice, kao i Dragan Đurić, bivši trofejni čelnik Partizana.

BONUS VIDEO Avramović o povredi, Panteru kao kapitenu i ciljevima Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar