Foto: Starsport

Veče za pamćenje

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović izabrana je za najbolju sportistkinju Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, dok su u muškoj konkurenciji najbolji veslači Miloš Vasić i Martin Mačković.

PROČITAJTE JOŠ:

Na svečanosti povodom 77. rođendana Partizana za najbolji muški klub proglašen je ragbi klub, a za ženski streljački klub.

Najuspešniji muški juniorski klub je odbojkaški klub, a u ženskoj konkurenciji veslački klub.

Nagradu za najuspešnijeg juniora podelili su zlatni veslači, prvaci Evrope i sveta, Nemanja Luledžija i Mihajlo Dedić. Nikolina Nišavić je najuspešnija juniorka, srebrna na Evropskim igrama mladih, juniorska šampionka i seniorska vicešampionka države. U konkurenciji pionira “pobedio” je Tibor Spaić iz karate kluba, vicešampion Balkana, pobednik Kupa Srbije i drugi na državnom. Biciklistkinja Nina Veličković je najuspešnija pionirka, šampionka države u četiri discipline.

Najuspešniji trener je Dragan Donević iz streljačkog kluba i reprezentacije Srbije.

Najuspešniji amaterski radnik JSD Partizan je Rajko Baltić.

Nagrada „Milan Muškatirović – Gale” pripala je Luki Višackom iz veslačkog kluba.

Nagrada za najuspešnijeg službenika radne zajednice JSD Partizan, ujedno je i posebna nagrada za 50 godina u klubu uručena je legendarnom Draganu Todoriću.

Za najbolju, proglašena je vaterpolo škola.

Specijalne nagrade uručene su Dušku Vujoševiću, Željku Obradoviću, Marku Nikoliću, Anji Popović, odbojkaškom i rvačkom klubu…

Predstavnike sekcija Partizana pozdravio je predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović.

„Zahvalio bih svim klubovima koji su glasali za mene. Zahvalio bih i onima koji nisu tu, jer smo svi mi Partizan. Posebno hvala onim mladim sportistima našeg kluba, koji nam daju motiv da budemo jači. Hvala svi partizanovcima i sponzorima. Hvala i našem najvećem rivalu Ctvenoj Zvezdi, koja nam je čestitala rođendan“, rekao je Mijailović.

Svečanosti su prisustvovali bivši i sadašnji članovi Partizana.

Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport

BONUS VIDEO Željko Obradović o Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar