Foto: EPA-EFE/J.L.Cereijido

Dok svet bruji o Mihaelovom stanju, Korina ima druge stvari na umu.

Zdravstveno stanje Mihaela Šumahera je jedna od glavnih tema u svetu sporta još od 2013. godine, kada je legendarni Nemac doživeo tešku nesreću na skijanju, ali je u međuvremenu pažnju privukla i njegova supruga Korina.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je preneo nemački magazin „Bunte“, 53-godišnja Nemica je odlučila da porodicu iz Švajcarske preseli na Majorku.

Nakon što je 2017. kupila vilu od 32 miliona evra od Florentina Pereza, prvog čoveka Real Madrida, Korina je odlučila da je došao trenutak da posed na ovom španskom ostrvu dodatno proširi.

Tako je četiri godine kasnije za tri miliona evra svom posedu dodala i imanje od 5,4 hektara koje se nalazi u blizini vile, a godinu dana kasnije je pala i odluka da ova kuća dobije znatno veću ulogu od prvobitno planirane. Naime, kako navodi ovaj portal, Majorka će postati nova rezidencija porodice jednog od najboljih vozača u istoriji Formule 1, bar tokom zimskih meseci.

Takođe, navedeno je i da je Mihael već posetio ovo imanje, a ono bi trebalo da predstavlja „novi život“ kako za njega, tako i za ostatak porodice, pošto su Korina i Đina-Marija poznate kao veliki ljubitelji konja i ozbiljno se bave konjičkim sportom.

BONUS VIDEO Jeziv udes Mika Šumahera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar