Danilo Ikodinović ponovo iskreno govorio o saobraćanoj nesreći koju je preživeo
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Danilo Ikodinović, proslavljeni vaterpolista, još jednom je iskreno govorio o saobraćajnoj nesreći koju je preživeo pre 12 godina.

Jedan od najboljih srpskih vaterpolista u istoriji je 2008. godine odigrao utakmicu života.

PROČITAJTE JOŠ

Ikodinović je u strašnoj saobraćajnoj nesreći, vozeći ka Novom Sadu pao s motora kod Kaća i, na sreću, posle višednevne kome uspeo da se izbori.

S teškim povredama je primljen u Klinički centar Vojvodine i posle višečasovne operacije njegovo stanje je stabilizovano.

Kasnije, posle operacija i terapija u inostranstvu, uspeo je da se oporavi, a sada je još jednom najiskrenije pričao o kobnoj noći.

„Promene ti se prioriteti i pogled na život. Shvatiš kolika si budala ispao, nemam ja druge reči za to… Ne mogu ja sada to da uvijam u foliju. Ispao sam kreten i napravio sam gluposti. Platio sam, Bogu hvala, samo ja za tu moju glupost, bio sam mesec dana u indukvanoj komi“, ispričao je Ikodnović gostujući u emisiji “Sportlight” kod Igora Miklje.

O najtežim trenucima rekao je i sledeće:

„Snove sam imao, s one druge strane. Kažu i da sam tih prvih 24 sata bio više mrtav nego živ. Nema ničega, nema svetla, trave, sunca“, deo je ispovesti Dače Ikodinovića.

PROČITAJTE JOŠ Sportisti dižu glas: Bahatost države i kobajagi za našu decu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare