Šakira Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije to bilo samo jedno obično viđanje

Pevačica Šakira uslikana je na jahti sa Luisom Hamiltonom, vozačem Formule 1, koji je i ranije povezivan sa brojnim poznatim devojkama.

PROČITAJTE JOŠ:

Šakira i Hamilton su najpre bili na večeri u jednom restoranu, a priče o njihovoj vezi pojačane su nakon što su u javnost dospele slike sa jahte.

Kolumbijka se prošle godine razvela od fudbalera Đerara Pikea, koji ju je prevario, ali izgleda da sada ima novu ljubav.

Tokom prethodnog vikenda Šakira je iskoristila slobodno vreme da prati trke Formule 1 u Majamiju, a Hamiltonovo društvo joj očigledno prija.

Ipak, najpre se uz njeno ime povezivao glumac Tom Kruz, ali izgleda da je razlog dolaska na trke Formule 1 bio upravo Hamilton.

Tom Kruz i Šakira Foto:BARNI Cristiano/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njih dvoje nisu bili sami na jahti, već su vreme provodili sa Šakirinom decom iz braka sa Pikeom, ali i Hamiltonovim prjateljima.

Vozač Formule 1 je i ranije bio poznat sa vezama sa devojkama iz šoubiznisa, pa se tako njegovo ime nalazilo uz Nikol Šercinger, Rijanu, Rotu Pru, ali i Niki Minaž.

Što se Šakire tiče, ona je u fokusu javnosti bila uglavnom zbog svađa sa Pikeom, ali izgleda da je sada okrenula novi list u životu.

BONUS VIDEO Preticanje Hamiltona u trci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar