Foto: Instagram/lamesacaliente/EPA

Nova drama nekadašnjeg bračnog para.

Kada je delovalo da se drama oko razboda Đerara Pikea i Đakire završila, usledio je novi obrt.

Prošlog vikenda, Pike je prvi put posetio decu u Sjedinjenim Američkim Državama nakon razvoda sa slavnom pevačicom. Svoju posetu Majamiju neće dobro pamtiti jer je došlo do fizičkog obračuna sa njenim bratom Toninom.

PROČITAJTE JOŠ

Šakira je nedavno postala stanovnica Sjedinjenih Američkih Država. Uz dogovor sa Pikeom, povela je sa sobom sinove Sašu i Milana i oni će odrastati uz nju.

Naravno, Pike ima mogućnost da ih vidi. Prvi zajednički vikend proveli su u Majamiju u luksuznom hotelu, ali kada se pojavila Šakira između dvoje bivših ljubavnika nastao je potpuni haos.

Počela je žestoka svađa. Uvrede su pljuštale sa svih strana, a onda se uključio Šakirin brat Tonino i usledio je fizički obračun.

Detalje je izneo Telemundo u jednoj od svojih emisija posvećenih poznatim ličnostima.

„Šakira se žestoko posvađala sa bivšim i to je preraslo u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino koji je odmah pesnicom uario Pikea pokušavajući da zaštiti svoju sestru“, kaže Veronika Basto.

Ona je potom iznela i detalje.

„Policija je morala da reaguje i zaustavi obračun. Treba napomenuti da nema policijske prijave. Niko nije podneo prijavu“.

BONUS VIDEO Odlučujući koš Tavaresa protiv Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar