Foto: footballmanager.com

Odigrao je čak 416 sezona, osvojio 1.258 trofeja i postigao 58.900 golova na 22.300 utakmica.

Za svakog ko voli fudbalsku analitiku i podatke, Football Manager 2022 je najbolja verzija popularne igre do sada.

U novoj verziji imate detaljnu analizu svake pojedinačne lige i kup utakmice koju odigrate, upoređivanje sa ostatkom lige u kojoj se takmičite, analizu poslednjih pet utakmica, ili svoje poslednje četiri, a isto možete videti i za svog sledećeg protivnika.

PROČITAJTE JOŠ

Vaši zaposleni ili sportski direktor ako ga imate, mogu vam preporučiti određeni profil igrača u zavisnosti od toga koji tim vodite. Igrači visoke klase su za Njukasl i Mančester siti, dok klubovi poput Brentforda traže mladog igrača kojeg mogu razviti u superzvezdu.

Zbog svega ovoga FM zaista može da vas okupira satima, danima, nedeljama ili čak godinama.

Dokaz za to je Poljak Pavel Sicinski koji je otišao korak dalje i upisao se u Ginisovu knjigu rekorda tako što je sa jednim trenerom odigrao čak 416 sezona i 134 dana. Svoju „karijeru“ Sinicki je ostvario na verziji igre iz 2018. godine, počeo je 4. januara te godine, a završio utakmicom koja se odigrala 18. maja 2434. godine.

U više od 400 sezona, Poljak je osvojio 1.258 trofeja, a postigao je 58.900 golova u 22.300 utakmica. U 71 odsto utakmica je pobedio, a pauzirao je samo 260 dana. Najpoznatiji igrač iz Srbije je Andrej Pavlović koji je 2019. godine, nakon što je 16 sezona sa klupe vodio Bežaniju na Football Manageru i osvojio deset titula Superlige, šest kupova i stigao čak do polufinala Lige šampiona, uspeo da dobije pravi posao u FK Bežanija kao analitičar podataka.

BONUS VIDEO Tadić: Ten Hag uvek ispred svih, zbog njega vodimo unapred 1:0

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram