Foto: Screenshot Instagram fernandoalo_oficial

Fernando Alonso proživljava drugo mladost u bolidu Formule 1, ali van terena nije sve prošlo bez problema.

Španski vozač koji je 2005. i 2006. godine osvojio titule dok je vozio za Reno, odlučio je da javno objavio da je okončao vezu sa Andreom Šlager.

Novinarka iz Austrije se bavi Formulom 1, Moto GP, ali od nedavno više nije u vezi sa 41-godišnjim šampionom koji pomera granice.

PROČITAJTE JOŠ

Alonso je prve tri trke u sezoni završio na podijumu i doneo veliko slavlje Aston Martinu.

Sada je odlučio da javno saopšti svima odluku.

„Želeli smo da vam kažemo da je naša veza završena. Imali smo tu sreću da provedemo fantastično vreme zajedno i tako će biti i u budućnosti, samo na drugačiji način. Kao što ste verovatno videli, nastavili smo da radimo na raznim zajedničkim projektima i radićemo to sa ljubavlju i poštovanjem. Smatrali smo da je prikladno da podelimo ovu vest sa vama, jer ste nam pružali veliku podršku“, poručio je Alonso na Instagram storiju i tako javno raskinuo. Time je ugasio svaku mogućnost da dođe do pomirenja.

Počeli su da se zabavljaju maja 2022. godine kada su se pojavile prve zajedničke fotografije. Ubrzo posle toga su potvrdili da su zajedno. Alonso je do sada upisao 32 pobede u Formuli 1, a čak je i Karlos Alkaraz, španski teniser, najavio njegovu 33. pobedu ove sezone. Čak 101 put je bio na podijumu, dok je Adnrea odlučila da bude ambasadorka jednog automobilskog brenda.

BONUS VIDEO Mercedes predstavio bolid u crnoj boji za novu sezonu Formule 1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar