Foto: Nova.rs / Instagram / buducnostsrbijeav

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović osvrnuo se na to što je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije obećao fudbalerima premije od milion evra ako pobede Portugal.

PROČITAJTE JOŠ:

U petak popodne su „Orlovi“ već bili u avionu za Lisabon i sa njima se našao Vučić, koji im je obećao dodatni novac ako pobede i plasiraju se na Mundijal.

„U dogovoru sa Vladom Srbije izdvojićemo za vas dodatnu premiju od milion evra, da možete da podelite“, rekao je Vučić, između ostalog i fotografisao se sa igračima.

Ikodinović smatra da u sistemu kakav je ovaj u Srbiji, sportista nije taj koji treba da pokreće promene nabolje.

„Da li iko misli da u ovom morbidnom sistemu, gde svako gleda svoje du*e i ćar, bilo koji vrhunski sportista treba da ustane protiv diktatora i da pokrene lavinu? Narodu je lepo, velika većina ćuti i zadovoljna je sa 100€ godišnje, ostavite sportiste na miru. Sportisti su manjina“, napisao je nekadašnji vaterpolista.

Podsećamo, Srbija i Portugal u nedelju od 20 sati i 45 minuta igraju u Lisabonu, odlučujući meč grupe A, posle kog će biti poznat direktan putnik za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta (PROMO)

Dva tima su izjednačena po broju bodova, oba imaju po 17, ali Portugalci imaju bolju gol-razliku od ekipe Dragana Stojkovića Piksija.

BONUS VIDEO: Poništen gol Irske protiv Portugala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram