Foto: Instagram / Fudbalski savez Srbije

Fudbaleri Srbije dobiće milion evra premije ako prođu Portugal i plasiraju se na Mundijal u Kataru, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

PROČITAJTE JOŠ:

„Orlovi“ su u petak u popodnevnim satima poleteli ka Portugalu, jer u nedelju u Lisabonu (20.45) igraju poslednji meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022.

Taj meč Srbija dočekuje izjednačena po broju bodova s Portugalcima, ali je „Orlovima“ potrebna pobeda zbog bolje gol-razlike rivala.

„I da ih pobedite u Portugalu. Kao što vidite, nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat, ionako će svi mene da napadaju. Srećno otputujte, pobedite ih tamo i obradujte narod. Došao sam da vam kažem koliko poštujemo vaš trud, rad i izgaranje na terenu. U dogovoru sa Vladom Srbije izdvojićemo za vas dodatnu premiju od milion evra, da možete da podelite“, rekao je Vučić.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže (PROMO)

Dodao je i da će narod znati da poštuje kakav god ishod bio, pod uslovom da se fudbaleri maksimalno potrude i daju sve od sebe.

Podsećamo, direktan prenos utakmice moći ćete da gledate ekskluzivno na televiziji Nova S.

Srbija i Portugal su u svakom slučaju obezbedili makar baraž za odlazak na Mundijal, pa ne znači da poraženi automatski ispada iz trke, već je samo produžava.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

BONUS VIDEO: Saša Lukić postiže prvi gol u dresu Srbije protiv Katara

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare