Foto: Sporske ige mladih

Brzeće će predstojećeg vikenda biti centar domaćeg fudbala, bar kada je reč o omladinskom sportu. U prelepom turističkom mestu, održaće se druga smena Državnog finala Sportskih igara mladih, a nadmeću se dečaci i devojčice koji su se proteklih meseci u svojim gradovima plasirali u veliko finale "Turnira u malom fudbalu".

PROČITAJTE JOŠ

A ko će protiv koga igrati odlučeno je na svečanosti u Brzeću, podno Kopaonika, u sali hotela Junior. Parove su prepunoj sali, uz prusustvo svih koordinatora Igara i predstavnika učesnika, izvlačili predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, zamenik gradonačelnika Čačka Vladan Milić, regionalni izvršni direktor SIM Tihomir Gudić i predsednica Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović.

Ovo je sedmi put da se Igre održavaju u Srbiji, a ovu godinu uz decu Srbije, obeležio je i Nemanja Matić, as Mančester junajteda koji je i ambasador Igara. U njegovom rodnom selu Vrelo održan je jedan od turnira u malom fudbalu, a Nemanja je svo vreme tog dana bio sa dečacima i devojčicama.

Predstojećeg vikenda na redu je treća smena Igara, sa finalima u basketu „3 na 3“, odbojci i odbojci na pesku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)