Aleksandar Rakić
Aleksandar Rakić; Foto: Screenshot Instagram/rakic_ufc

Aleksandar Rakić, najbolji srpski UFC borac, uskoro će imati borbu karijere. Krajem marta će se boriti protiv bivšeg šampiona poluteške kategorije Jana Blačoviča, a pobednik će biti prvi izazivač za titulu. Ovaj borac je u jednom trenutku odlučio da otpeva i pesmu i tako postao pravi hit.

Čuveni Majkl Bisping je napravio emisiju u kojoj su gostovala ova dva borca, očekivano su pričali najviše o borbi, a nije bilo nikakvih provokacija. Na kraju su čak odlučili i da zapevaju tradicionalne božićne pesme.

Bisping je upitao njih dvojicu da otpevaju tradicionalne pesme, ali je od Rakića tražio neku tradicionalnu austrijsku.

Ipak, Rakić se odlučio da otpeva pesmu „Božić je“ od Baje Malog Knindže.

Taj trenutak je naišao na oduševljene dvojice sagovornika, a kako je to izgledalo možete videti na video snimku pred vama.

PROČITAJTE JOŠ

Rakić je govorio i o propaloj borbi protiv Jirija Pročazke, a pre susreta su se žestoko prozivali na društvenim mrežama.

„Jiri je pobedio Rejesa, a ja Tijaga. Tada je UFC trebalo da ga stavi na treće mjesto, a ne na drugo. Nije mi stalo do toga jer mogu da se borim protiv bilo koga . Ipak, nije mi preostalo ništa osim da ga prozovem. On je očigledno odbio meč protiv mene, nekoliko puta mu je to ponuđeno. On je ipak odlučio da bude zamjena za meč za pojas“, započeo je Rakić.

Zatim se dotakao i nadimka Čeha „Samuraj“.

“Nije on nikakav samuraj. Pravi samuraj prihvata svaki izazov i ne pije pivo. On samo misli da je nekakav samuraj. Mislim da je on lažnjak. Ide u šumu, udara u stabla i slično. Ako mu to odgovara, nemam ništa protiv toga. Svako ima pravo da radi šta želi, ali nemoj da glumiš samuraja“, dodao je srpski borac.

Zatim je došao trenutak da se uključi i Poljak.

“Želim velike borbe i teške protivnike. UFC mi je ponudio Aleksandra i mislim da će to biti dobra borba. On voli da se bori u stojećem stavu, mislim da me neće pokušati rušiti i to će biti dobra borba za obojicu.“, izjavio je Blačovič.

Još jednom je Rakić došao na red da govori.

„Neki misle da ću lagano savladati Jana jer je loše izgledao u zadnjoj borbi. Ljudi ne shvataju da nekad imate takav loš dan kad vam ništa ne polazi za rukom. Pre toga pobedio je tipove poput Rejesa i Adesanje. Ja ulazim u svoj zenit, uskoro mi je 30 godina, osećam na treninzima da se bližim svom vrhuncu. Imam odličan tim, gde god da borba završi, spreman sam na 25 minuta bilo kakve borbe. Nadam se da će Jan da dođe spreman“, odgovorio je Rakić.

Ubrzo je odgovorio Blačovič.

„Ovog puta neću ostaviti u svlačionici svoju legendarnu poljsku snagu.“

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare