Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

Odbojkašice Srbije su pobedom počele Evropsko prvenstvo, pošto su u Beogradu pobedile Bosnu i Hercegovinu sa 3:0, po setovima 25:11, 25:18 i 25:14.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je njegova ekipa u meču protiv Bosne i Hercegovine na početku Evropskog prvenstva „odradila posao na dovoljno dobar način“ i dodao da je igranje pred navijačima „fenomenalno osveženje“.

„Znamo svi da je prva utakmica uvek vrlo važna na svakom takmičenju, ne samo pobediti nego i nekom dobrom igrom uhvatiti zamajac koji će vas držati do kraja takmičenja“, rekao je Terzić posle utakmice.

On je bio zadovoljan partijom protiv Bosne i Hercegovine

„Mi smo odradili posao na jedan dovoljno dobar način, u smislu da smo na početku utakmice bili na visokom nivou što se tiče energije, taktike.. Kasnije je, što je i normalno kada se tako lako pobedjuje, malo to palo, ali generalno smo zadržali dosta dobru statistiku i sve drugo do kraja utakmice“, dodao je selektor Srbije.

Utakmica je odigrana pred oko 3.500 navijača u Beogradskoj areni, što je, po rečima Terzića, bilo „neobično“.

„Prvo, jer dugo nismo igrali pred našom publikom, a drugo zato što u poslednjih godinu-dve dana ne igramo ni pred kakvom publikom. Ovo je fenomenalno osveženje za sve nas i jedan veliki boljitak za našu ekipu“, rekao je Terzić.

Naredni rival aktuelnih šampionki Evrope biće Francuska, u subotu od 21.00.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar