Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Šteta za crveno-bele, mogao je da bude veliko pojačanje

Italijanski košarkaš Ahile Polonara prethodnih dana i nedelja pominjao se kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali od tog transfera izgleda da nema ništa, zbog toga što srpski klub ima zabranu Evrolige, koja ga onemogućuje da registruje i Fakunda Kampaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Efes je u četvrtak ozvaničio saradnju sa Krisom Singltonom, koji igra istu poziciju kao Polonara, pa je sada sudbina Italijana u turskom timu na tankom ledu.

Trener Ergin Ataman istakao je da Polonara nije opravdao očekivanja, te da nema pravu ulogu u timu, ali da je i dalje njihov igrač.

Uprkos svim problemima, Polonara bi mogao da ostane u Efesu, jer Virtus iz Bolonje nije poslao zvaničnu ponudu za njega.

Virtus se pominjao kao veoma zainteresovan za Polonarine usluge, ali ponude i dalje nema, a vremena za transfer ima sve manje.

Naime, rok je do sledeće nedelje, kada će na programu biti 18. kolo Evrolige i ako do tada Virtus ne bude poslao ponudu, Polonara će ostati u Efesu.

Italijanski reprezentativac u Evroligi beleži prosečno 11,4 minuta uz 2,9 poena i 2,2 skoka, što je zaista ispod svakog očekivanja.

BONUS VIDEO Neverovatan potez Vildoze i koš kojim je Zvezda načela Olimpijakos

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare