Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Sterling Braun, košarkaš Hjuston Roketsa, bio je životno ugrožen nakon napada koji se odigrao pred meč sa Majami Hitom.

Brauna su neimenovani napadači u nedelju uveče, nekoliko sati pošto je ekipa Hjustona stigla na Floridu, napali dok je boravio u jednom noćnom klubu.

PROČITAJTE JOŠ...

Njegova ekipa je prvobitno u šturom saopštenju potvrdila da je bilo napada, da Sterling ne poznaje napadače niti je sa njima imao bilo kakvog sukoba pre nego što je napadnut, kao i da je očekivan potpuni oporavak.

Ipak, ubrzo potom su u javnost počeli da izlaze i novi detalji ovog incidenta.

Tako je portal „Atletik“ dobio informaciju da je u sali u kojoj su bile tretirane povrede bilo puno krvi:

„Mogao je da umre. Lice mu je bilo unakaženo“, otkrio je neimenovani izvor iz bolnice, dok je trener Stiven Silas novinarima rekao da je napad bio „srceparajuć“:

„Ovakve stvari vam bukvalno iščupaju srce iz grudi. On je jedan od mlađih igrača, neko do koga je stalo čitavom timu, neko sa kim provodite vreme svakog dana. Što se tiče toga kako se sada osećamo i ja i ostatak tima, samo smo zahvalni „broju jedan“ na tome što će da bude dobro nakon svega što se dogodilo.“

Ovo nije prvi incident u koji je Braun umešan, s obzirom na to da je 2018. godine, dok je nastupao za Milvoki Bakse, nakon jednog sukoba sa policijom bio pogođen elektrošokom, zbog čega je kasnije tužio grad Milvoki, koji mu je isplatio na ime nagodbe 750.000 dolara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar