Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Bek Denver Nagetsa Šakil Harison kaže da je u prethodnim danima video zašto je u vezi sa Nikolom Jokićem toliko buke oko MVP priznanja.

Jokić je prvi favorit za ovu nagradu na kraju regularnog dela sezone, a Harison, koji je po sezonu proveo u Finiks Sansima i Čikago Bulsima, a onda kratko vreme u Juta Džezu, kaže da Somborac unikatan.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo je sjajno igrati sa njim, od dolaska mi je trener rekao da držim oči otvorene. Ja volim da utrčavam u reket i mislim da se dobro slažemo u tom smislu. Taj tip je veoma talentovan i nikad nisam video nešto slično na toj poziciji. Osećaj, veština… Neverovatan igrač, vidim zašto je prisutan sav taj hajp oko priče o MVP-ju“, rekao je Harison na konferenciji posle pobede nad Portlandom.

Šakil je protiv Portlanda odigrao 14 minuta i ubacio je pet poena, ali je imao ulogu u zaustavljanju Dejmijana Lilarda koji je postigao 22 poena.

Najbolji na parketu bio je Jokić sa 25 poena, devet skokova i pet asistencija.

„Veoma sam uzbuđen jer nikad nisam igrao u plej-of timu. Zato učim i mislim da stvarno mogu da pomognem ekipi da stigne daleko u plej-ofu, ‘vin-vin’ situacija“, rekao je Harison.

Da podsetimo, Denver je posle trijumfa nad Portlandom, četvrti u zapadnoj konferenciji NBA sa 38 pobeda i 20 poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar