Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Zanimljivo viđenje evroligaških košarkaša.

Često možemo čuti mišljenje navijača o igračima, trenerima, sudijama. Međutim, i igrači imaju sovje viđenje o kolegama i brojnim drugim pojavama u košarci, a renomirani košarkaški portal „Basket njuz“ sproveo je anonimnu anketu među košarkašima u Evroligi koji su odgovarali na različita pitanja.

Dvoranu koja je najteza za gostujuće ekipe su oznacili kao “Arenu” kada igra Partiza (56.5% glasova),, pa zatim “Pionir” pred crveno-belima (26.1%)

PROČITAJTE JOŠ

Zanimljivi odgovori su vezani za trenere za koje bi najradije igrali ili za koje ne bi voleli da igraju.

Igrači bi najmanje voleli da igraju za Duška Ivanovića ili Ergina Atamana (po 41.7% glasova), dok bi najviše bi voleli da igraju za Pabla Lasa (39.1%) i Zeljka Obradovica (30.5%).

Bilo je pitanje vezano i za najprljavije košarkaše, anajviše glasova su dobila dva igrač crveno-belih. Za najprljavije igrače kolege smatraju Nikolu Kalinića i Fakunda Kampaca (po 16.7%).

Kada su u pitanju igrači koji su precenjeni, među onima sa najviše glasova našla su se i dva bivša igrača Partizana. Za najprecenjenije igrače smatraju Kostasa Slukasa (20%), a Jam Madar, Matijas Lesor i Ignas Brazdeikis su dobili po 13.3% glasova.

Zanimljivo je i da je za najboljeg sufiju proglašena  Ana Panter sa 28.6% glasova.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar