Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nikola Vučević zameniće Orlando Čikagom, a Bulsi su ga predstavili uz zanimljivu fotografiju iz detinjstva, u duksu kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Vučević je rođen 1990. godine i bio je mališan kada su Džordan i Bulsi harali NBA parketima, malo koji dečak tada nije imao neki rekvizit sa čuvenim logom Bikova.

Tako je i Vučevićeva slika iz detinjstva završila na nalogu kluba, kao potvrda da je jednom moralo doći do ovog transfera.

Dugo je Vučević bio član Orlanda, od 2012. do sada, pa je i oproštaj bio emotivan.

„Za mene je veoma teško bilo da ovo napišem… Nisam siguran odakle da počnem, ali ovo je grad koji me je uzeo pod svoje kada sam bio dečak i pretvorio me je u muškarca, hoću da kažem HVALA TI! Orlando ima posebno mesto u mom srcu i uvek će imati. Sreo sam ovde mnogo velikih ljudi i izgradio sam posebne odnose, to će mi najviše nedostajati. Svim saigračima i treniram sa kojima sam radio u Orlandu, želim da kažem hvala na svemu, da postanem igrač kakav sam danas. DeVos porodici i ostalima iz Medžik organizacije, moram reći hvala za brigu o meni i porodici, pomogli ste mi da ostvarim snove. Navijačima hvala na podršci koja je uvek postojala, pokazali ste mi ništa više osim ljubavi, i ja ću vas uvek zbog toga voleti. Vreme je došlo za novo poglavlje u životu, pridružujem se Čikagu i biću deo velike i posebne organizacije. Napred, Bulsi“, naveo je Vučević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar