Foto: Nova S

Naša odbojkaška reprezentativka, Maja Ognjenović, bila je gost jutarnjeg programa na TV Nova S, u okviru emisije "Probudi se".

PROČITAJTE JOŠ

Ona je član sportske komisije Svetske odbojkaške federacije (FIVB). Tu je izabrana na predlog predsednika FIVB Arija da Silve Grase Filja.

Maja Ognjenović je prethodno izabrana u sportsku radnu grupu Evropske odbojkaške federacije (CEV), a o svojim angažmanima je govorila u „Probudi se“.

„Ima karijera rok trajanja, približava se kraju, a mene su uvek zanimale radne grupe tog tipa. Još sam član CEV, ovo je normalan sled događaja, imam iskustvo u ovome, volela bih da se ovim bavim. Iskustvom, znanjem, imam mnogo toga čime bih mogla da pomognem“, rekla je Maja Ognjenović.

Ona je govorila o detaljima svog rada i otkrila da sa Vakifbankom ima ugovor na još dve godine, što joj daje dovoljno vremena da razmisli o budućnosti posle igračke karijere.

Dan ranije, Danilo Ikodinović je bio gost, sada je bilo reči o angažmanu supruga u politici.

„I Danilo i ja imamo konkretan i lep odnos, podrška smo jedno drugom. On zna moje mišljenje, apolitična sam i ne pratim političku scenu i šta se dešava. Ali kada je izneo svoj plan, videla sam taj entuzijazam, nije ostalo ništa drugo nego da ga podržim. Znam koliko je čekao ovako nešto, borio se i trudio da nešto promeni. Ima tu crtu, pravičan je, ne voli nepravdu, nadam se da će uspeti“, rekla je Maja, dodavši da će ostati apolitična.

Celo gostovanje možete pogledati na jutjubu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar