Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©/EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI/TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Čemu ovo?

Kruna Una Mitrović, voditeljka TV Hepi, uporedila je košarkaše Partizana sa prištinskom delegacijom koja je putovala na pregovore u Brisel.

Nakon komentarisanja finala ABA lige u kom su se sastali Partizan i Crvena zvezda (3-2 u seriji), voditeljka je nevešto pokušala „da povuče paralelu“ sa političkim temama i to ni manje ni više nego sa sastancima u Briselu na kojima su bili i Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pokušaćemo da vidimo da li mogu da se povuku, i to ne one vojne, paralele, jer trenutno se igra opet jedan derbi. Međutim, ovog puta nas predstavlja naša diplomatska reprezentacija u Briselu. Nova runda pregovora igra se na stranom terenu i sada bih pokušala da napravite jednu analizu da li sa ove druge strane, prištinske, upravo vodeću ulogu kao u Partizanu na primer, vode upravo neki strani likovi“, pokušala je da ispadne pametna voditeljka, ali to baš i nije uspela.

Pregovori u Briselu i KK Partizan nemaju baš nikakve veze i to treba svima da bude jasno. Sport i politika apsolutno ne moraju na ovakav način da se mešaju i povezuju.

Zašto košarkaši Partizana, makar bili i stranci, moraju da se dovode u vezu sa Aljbinom Kurtijem i njemu sličnima?

Reklo bi se apsolutno nepotrebno da se ovako nešto uopšte i čuje, a kamoli vidi na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Pomenutoj voditeljki to nije bio prvi put da u emisiji priča o Partizanovim strancima, a gost joj je bio Dejan Anđus. Kruna Una je bez ikakve potrebe konstantno potencirala priču kako Partizanovi noseći igrači nisu iz regiona.

Na opasku gosta u emisiji da će Partizan možda osvojiti sva tri trofeja naredne sezone, voditeljka je imala pomalo podrugljiv odgovor.

„Nije zabranjeno“, rekla je ona uz ironičan osmeh.

BONUS VIDEO Zvižduci za igrače Partizana, aplauz za Željka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare