Novinar RTS
Foto: Screenshot Intagram opsajd_original

Iako se nalazio iza kamere, ipak su navijači uspeli da fotografišu njegovu reakciju.

Košarkaši Srbije savladali su i Izrael sa 89:78 na Evropskom prvenstvu i sada imaju skor od četiri trijumfa (bez poraza) i prvi su u u grupi D.

PROČITAJTE JOŠ

„Orlovi“ su još jednom demonstrirali da i kada dođe do pada u igri uspevaju da se vrate i da ponovo naprave veliku razliku. Jedan od najzaslužnijih za novi trijumf bio je Nikola Kalinić, a bilo je evidentno i u sekundama pre uključenja da ima sjajan odnos sa navijačima.

Nekoliko puta se nasmejao dok ga zvali, dok su skandirali jednom ili drugom igraču. Kada je stao pred kamere bio je savršeno miran i fokusiran na ono što je planirao da kaže, a onda se u pozadini čulo još jednom vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Navijači su pogrdno skandirali „Vučiću p****“ i tako još jednom postali hit na društvenim mrežama. Tako se dva puta u samo nekoliko dana iz Praga čulo ovakvo skandiranje i to u toku uživo javljanja RTS sa lica mesta.

Nije ovakve povike prihvatio sa oduševljenjem ni novinar RTS koji je u trenutku skandirao gledao ka navijačima, a to je ovekovečeno fotografijom koja govori više od bilo koje reči.

BONUS VIDEO Najbolji potezi sa meča Srbije i Izraela

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram