Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Promene u Denveru, cilja se titula

Denver Nagetsi dobili su novog predsednika košarkaških operacija, pošto je prethodno tim napustio Tim Koneli, koji je zajedno sa Arturasom Karnišovasom oformio trenutni tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Konelijevo mesto zauzeo je Kalvin But, koji je dobio poverenje uprave, pre svih vlasnika kluba Džoša Kronkea.

On je na konferenciji za medije rekao da ekipa ulazi u novu eru: „Titula ili propast“.

Butova uloga biće da trenutnoj ekipi priključi još nekoliko momaka, koji bi mogli da donesu još veći uspeh timu, pa i potencijalnu titulu.

Prioritet je, naravno, i novi ugovor sa Nikolom Jokićem, koji bi trebalo da zaradi čak 260 miliona dolara.

Kronke je ovom prilikom istakao je odlazak u Srbiju bio značajan i zbog ugovora za Jokića, koji bi želeo da ostane u Denveru.

„Imamo dvostrukog MVP-a, dvojicu Ol-star potencijal igrača koji se vraćaju iz povrede. Mislim da je u tom smislu organizacija pred izazovom sa kojim se ranije nije suočavala. To me uzbuđuje, ali i donosi mnogo pritiska. Više nismo autsajderi. Kada pokažemo šta umemo, meta će biti iscrtana na našim leđima“, rekao je Krenke.

Ono što može biti ključno za sledeću sezonu je povratak Majkla Portera Džuniora i Džamala Mareja, koji su sezonu propustili zbog teških povreda.

„Zabrinuti smo zbog njegovih povreda. Nismo zabrnuti za njegov ugovor“, naveo je Kronke na pitanje o unosnom ugovoru (oko 170 miliona dolara za pet godina) koji je potpisao Porter početkom sezone.

BONUS VIDEO Noć za istoriju NBA, cela hala ovacijama ispratila rekord Nikole Jokića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar