Foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uživa u čarima noćnog života u Srbiji.

Pol Džordž je godinama jedna od najvećih NBA zvezda, a as Los Anđeles Klipersa je iskoristio priliku da za odmor uživa u izlasku u Beogradu.

On je došao u rodni grad svoje supruge Danijele Rajić sa kojom je već godinama u velikoj ljubavi i zbog koje je zavoleo mnogo toga u vezi sa Srbijom.

PROČITAJTE JOŠ

Džordž je sa suprugom bio u jednom klubu gde je mogao da uživa u nekoj vrsti kabarea, a oko njega su đuskale i atraktivne devojke. Ipak, kako su to mnogi primetili u komentarima na klip koji je postao veoma popularan, Džodž se nijednog trenutka nije osvrnuo u pravcu devojke koja je izazovno igrala pokraj njegove glave i tako pokazao i poštovanje prema supruzi,a  mnogi  su se šalili da nije imao hrabrosti za to.

Pol Džordž i Danijela su dugo u vezi koju su obeležile brojne kontroverze, a ne tako davno su se i venčali i ozvaničili je brakom. Zbog nje je počeo da sluša srpski turbo folk kao i da jede sarmu koju mu je ona lično spremala.

Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Posle svega toga su počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cveta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio.

BONUS VIDEO Nikola Jokić o Darku Rajakoviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar