Nikola Jokić i Boban Marjanović
Nikola Jokić i Boban Marjanović; Foto: Screenshot Twitter ESPN

Jedan video snimak Nikole Jokića i Bobana Marjanovića oduševio je sve. Pre početka duela Denvera i Dalasa (106:75) dva velika prijatelja su uživala u zajedničkom druženju.

PROČITAJTE JOŠ

Bio je ovo pravi događaj za sve ljubitelje košarke na Balkanu. Vlatko Čančar i Luka Dončić, saigrači iz reprezentacije Slovenije, uživali su pre početka susreta, Boban je čak šetao sa Slovencima i pričao o mnogim stvarima. Čančar, košarkaš Denvera, sa velikim osmehom je dočekao Dončića, prvu zvezdu Dalasa.

Istovremeno se Jokić pozdravio i sa Igorom Kokoškovim, bivšim selektorom Srbije i sada pomoćnikom Džejsona Kida u Dalasu.

Ipak, najupečatljivija scena desila se kada su Jokić i Bobi seli jedan do drugog u toku zagrevanja. Marjanović je pokazao prijatelju svu svoju ljubav, pa ga je u jednom trenutku pribio uz sebe i zagrlio. Nikoli je čak na trenutak bilo neprijatno, pa je morao da se otme iz zagrljaja 222 centimentara visokog centra Dalasa.

„Vidite to je… To su Srbi sa velikim zagrljajem“, pričao je komentator ESPN, najvećeg sportskog medija na svetu, kroz osmeh, dok se drugi u pozadini već dugo smejao.

Marjanović je nakon toga „umirao“ od smeha, dok je i Jokić uspeo da razvuče osmeh. Sa usana Jokića se može pročitati šta je poručio Marjanoviću.

*

Nikola Jokić u razgovoru sa Igorom Kokoškovim
Nikola Jokić u razgovoru sa Igorom Kokoškovim; Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski)

NBA rezultati

Subota

Toronto – Orlando 110:109

Bruklin – Indijana 105:98

Majami – Šarlot 114:99

Nju Orleans – Sakramento 109:113

Denver – Dalas 106:75

Portland – LA Klipers 111:92

LA Lejkers – Klivlend 113:101

Vašington – Boston 23.00

BONUS VIDEO Nikola Jokić izludeo centra Čikago Bulsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar