Nenad Stefanović
Nenad Stefanović; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaši FMP-a pobedili su u Ljubljani ekipu Cedevita Olimpije sa 90:85 (20:24, 23:16, 27:19, 20:26), u meču šestog kola ABA lige.

Trener ekipe sa Železnika Nenad Stefanović kaže da je njegova ekipa iskoristila probleme koje je imala u postavi Cedevita.

PROČITAJTE JOŠ

„Čestitam mojim momcima na pobedi mislim da je bila zaslužena. Znali smo u pripremi utakmice da Cedevita Olimpija ima probleme u sastavu, nemaju veliki fond igrača, a posebno to dolazi do izražaja u žestokom ritmu utakmica koje igraju. Verovali smo da imamo svoju šansu da uspostavimo ritam koji nam odgovara, a to smo uradili od nekog sedmog minuta utakmice. Čestitam mojim momcima još jednom, imamo skor 5-1 sa novim i mladim timom“, rekao je Stefanović.

Foto: ABA liga / KK FMP

Dodaje i da je njegova ekipa prošla kroz težak period, posle poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Posle svega šta smo prošli u septembru i poraza u kvalifikacijama za Ligu Šampiona mislim da nam je bilo jako teško. Možda smo mogli da privedemo bolje utakmicu kraju, ali je za to možda i potrebno da više vremena provedemo zajedno. Ono što je za nas najvažnije, mi kada imamo dovoljno vremena za trening, mi igramo dobro i to je evidentno. Želim Cedeviti Olimpiji sve najbolje u nastavku sezone u oba takmičenja koje igraju“, završio je Stefanović.

BONUS VIDEO Pionir u crveno-belim zastavama, navijanje pred finale Zvezda – FMP

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar