Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Sportski direktor Barselone Albert Soler zapretio je da neće kompenzovati nadoknadu Tomasu Ertelu ako on pojača neki drugi španski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Time je Barselona praktično stopirala mogućnost da Ertel ode u Real Madrid o čemu se pisalo prethodnih dana.

Francuza je njegov klub ostavio na aerodromu u Istanbulu, upravo zbog spekulacija da će on potpisati za najvećeg rivala Barselone.

„Kad smo čuli za njegove pregovore sa drugim španskim timom iz ACB lige, odlučili smo da se on ne vraća sa ostatkom ekipe. Ali, nije ostavljen bespomoćan u Istanbulu. Hotel i avionsku kartu nazad do Španije mu je pokrila Barselona“, rekao je Soler posle utakmice sa Realom u nedelju.

Barsa je u tom meču pobedila Real u Vicink centru u Madridu sa 87:82 uz 26 poena sjajnog Nikole Mirotića, dok Ertel tu nije dobio šansu.

„To što se bliži šesti januar forsira brzo rešenje. Tomas više nije deo ekipe i izdejstvovaćemo njegov odlazak. Ali ako potpiše sa nekim drugim španskim klubom, nećemo mu dati novčanu kompenzaciju“, rekao je Soler.

Španski mediji su pisali i da su se ostali igrači pobunili protiv ovakve odluke uprave kluba i da su radije za to da Ergel ostane u klubu u koji je došao 2017. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar